Afgelopen maandag speelde OT 3 de laatste wedstrijd van het seizoen en ook van alle externe teams de laaste wedstrijd van de Oosten-Toren teams dit seizoen. 

Wat heeft dit seizoen opgeleverd?
Een 2e plek van Oosten-Toren 1, een 7e plek van Oosten-Toren 2 en handhaving van OT 2 in de 1e klasse. En tot slot natuurlijk het kampioenschap van OT 3 in de viertallen competitie. 

Zoals traditite ging OT 3 met de 5 spelers uit eten. Dit keer bij de blije Italiaan vlakbij de RAI. Na het smullen van bier/wijn/pizza en pasta, ging het 5 tal naar de locatie van Espion toe voor de laatste wedstrijd van het seizoen. 

2023 05 19 112144

Het was een mooi kampioenschapsjaar en al vroeg in de competitie werd duidelijk dat we wederom tot de favorieten behoorden om kampioen te worden. Tot nu toe slechts 2 keer een gelijkspel en de rest gewonnen, het kon ons gewoon niet meer ontgaan. Ik durfde het aan om vast voor de bloemen te zorgen……

Zoals Ruben al zei: na 3 keer 3e, 8 keer 2e werd het tijd voor een kampioenschap!

De vorige wedstrijd tegen Almere 2 eindigende in een 4-0 overwining voor ons.

De kampioenshonger zat er goed in en de meesten van ons waren al ruim een half uur van tevoren aanwezig in de mooie sporthal van Almere.