We gaan weer beginnen!

Op de Algemene Ledenvergadering van 3 september j.l. is besloten de interne competitie vanaf 10 september 2020 van start te laten gaan. Dit alles uiteraard volgens de regels/protocollen die hiervoor zijn opgesteld.

U bent dus op de donderdag van harte welkom in de Schakel!

De belangrijkste regels waaraan u zich zult moeten houden willen wij echter niet onvermeld laten. Houdt u zich hier allen aan!

  1. De hoofdregel voor iedere schaker is dat wanneer u symptomen vertoont, die kunnen wijzen op corona, dan blijft u thuis!
  2. De bekende regel van 1,5 meter afstand houden blijft ook zoveel mogelijk tijdens de schaakpartij gelden, en uiteraard ook voorafgaand of na afloop van de partij. Dus geen handen schudden.
  3. Bij binnenkomst en bij de keuken/koffie-uitgifte staan desinfecterende gels. Reinig uw handen hier (veelvuldig) mee (dus niet alleen bij binnenkomst).
  4. Voor de ventilatie van onze 2 schaakzalen laten wij de bovenramen en deuren gedurende de hele avond open staan (de verwarming kan wel aan).
  5. U speelt op de clubavond ALLEEN de partij volgens de indeling. Het vooraf/achteraf vluggeren, met wisselende tegenstanders is helaas niet mogelijk.
  6. U pakt zelf uw schaakmateriaal uit de schaakkasten en bergt deze na afloop ook zelf weer op.
  7. Verspreid u zich zoveel mogelijk over de 2 speelzalen.

Tot slot: het bestuur van Oosten-Toren treedt op als ‘Corona-verantwoordelijke’. Dit ter bescherming van iedereen. Bij niet naleven hiervan kan u de toegang tot de speelzaal ontzegd worden. Een ieder is ZELF verantwoordelijk om het risico te analyseren of hij/zij aan de interne competitie wil deelnemen.

Nog geen zin in de clubavond? Elke dinsdag kunt u ONLINE schaken op de toernooitjes die Oosten-Toren voor u organiseert op Chess.com

Voor de liefhebbers van ONLINE schaken.

Oosten-Toren blijft wekelijks een toernooi uitschrijven. Niet op de donderdag (dan is de clubavond in de Schakel), maar ELKE DINSDAG. Vanaf 8 september, wekelijks wisselend: RAPID en SNEL schaak.