Vanaf 20 januari 2022 is de Schakel weer open voor onze interne club-avond

Nu de covid-maatregelen weer zijn versoepelt heeft het Bestuur van Oosten-Toren besloten om onze interne club-avonden weer gewoon doorgang te laten vinden, onder dezelfde condities zoals die al bestonden van vóór de laatste lock-down.

Beste Oosten-Toren leden,

Met ingang van 06 november veranderen ook voor SV Oosten-Toren de Corona maatregelen. Het coronatoegangsbewijs (CTB) is door het kabinet verplicht gesteld voor toegang tot binnen sportlocaties (en dus ook het schaaklokaal van onze vereniging). Wij zullen bij binnenkomst de noodzakelijke controles uitvoeren (het scannen van uw QR-code op uw mobiel of print) bij onze eigen leden en bezoekers. Alleen bij een geldige QR-code mogen wij u toegang verlenen...

En verder verandert er helemaal niets. De interne competitie loopt inmiddels al 9 ronden naar volle tevredenheid en ook de opkomst neemt toe. We hebben 4 nieuwe leden mogen begroeten (de Netflix-serie 'The Queens Gambit' heeft hierin een rol gespeeld... nog niet gezien? Doen!) en gaan gewoon door! U bent van harte welkom.

Het bestuur

Het is weer zo ver. A.s. donderdag, 9 september 2021, begint de interne competitie om het clubkampioenschap van de A.S.V. OostenToren. 

Dit alles uiteraard volgens de algemene Covid-19 regels/protocollen die hiervoor zijn opgesteld (was je handen, houdt afstand, blijf thuis bij klachten). Een ieder is ZELF verantwoordelijk om het risico te analyseren of hij/zij aan de interne competitie wil deelnemen.

Hierbij een oproep aan alle (ex)leden om aanwezig te zijn, zodat we met een 'volle bak' van start kunnen gaan en er een gezellige en spannende avond van kunnen maken op onze locatie in 'Gebouw de Schakel' te Diemen.

 Het is bij OostenToren gebruikelijk om de indeling van de 1ste ronde 'aan-het-lot' over te laten.

Hierdoor zijn er ieder jaar weer een aantal verrassende wedstrijden... met ieder jaar weer wel een verrassende uitslag! Reden genoeg dus om te komen.

Dus: mag ik zeggen 'Tot a.s. Donderdagavond!'...

Het Bestuur

Nog geen zin in de clubavond? Elke dinsdag kunt u ONLINE schaken op de toernooitjes die Oosten-Toren voor u organiseert op Chess.com

Agenda

19 mei 2022
08:00PM - 11:45PM
OT interne; bar T. Gosman
19 mei 2022
08:00PM - 11:45PM
OT 2 - Raadsheer 3
02 juni 2022
08:00PM - 11:45PM
TOG 1 - OT 3
09 juni 2022
08:00PM - 11:45PM
OT 1 - ENPS 1
16 juni 2022
08:00PM - 11:45PM
Isolani 1 - OT 2

Login