do
08
juni

Snelschaaktoernooi op zondag 18 juni 2017 in Theater De Omval in Diemen

Op zondag 18 juni 2017 organiseert schaakvereniging Oosten-Toren tijdens de week van Kunst In Sport (KIS) in Theater De Omval, Ouddiemerlaan 104, 1111 HL in Diemen een snelschaaktoernooi voor de jeugd (geboren na 2002 of later) en voor de volwassenen. Aan het snelschaaktoernooi kan worden deelgenomen door de gevorderde schaker(ster) maar ook zeker door de huis, tuin en keuken schaker(ster). Iedereen kan dus meedoen en je hoeft geen lid te zijn van de schaakvereniging. Deelname aan het snelschaaktoernooi is helemaal gratis. Voor de winnaars bij zowel de jeugd als bij de volwassenen is er een mooie prijs ter beschikking.

Het snelschaaktoernooi  start op zondag 18 juni om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Aanmelden voor het snelschaaktoernooi kan tot uiterlijk vrijdagavond 16 juni a.s. Kijk voor het volledige programma voor deze dag op kunstinsport.nl, bij programma staat alle info over deze dag en het schaken. Je schrijft je in voor het snelschaaktoernooi door een mail met je naam, je leeftijd en je e-mailadres te sturen naar:  schaken@theaterdeomval.nl

Na afloop van het snelschaaktoernooi is er de mogelijkheid om voor een zeer schappelijk bedrag van € 9,95 mee te eten in Grand Café Blauw. Aansluitend worden de prijzen van het toernooi tijdens het eveneens gratis toegankelijke avondprogramma in de theaterzaal uitgereikt door schaakverslaggever Hans Böhm en/of schaker/cabaretier Tobi Kooiman. Tevens worden op deze avond de sportman en sportvrouw van het jaar bekend gemaakt.

Komt allen en schrijf je nu gelijk in en neem deel aan een leuk snelschaaktoernooi in Theater De Omval in Diemen op zondag 18 juni 2017.

You have no rights to post comments

Agenda

30 juni 2019
02:00PM -
OT schaakBBQ